Situație critică în Timișoara: Pacienții Covid-19 vor fi transportați cu microbuze

Situația este critică în Timișoara, acolo unde ambulanțele sunt suprasolicitatea din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus.

Primarul Timișoarei anunță că microbuzele de la  Societatea de Transport Public sunt pregătite pentru a fi puse la dispoziția Serviciului de Ambulanță Județean.

„Suntem într-o situaţie în care ambulanţele abia mai reuşesc să facă faţă. Încercăm să găsim maşini de la societăţile comericale din subordinea Primăriei să le punem la dispoziţia SAJ pentru recoltarea de probe la domiciliu, ca să nu trebuiască să folosim ambulanţe. Pregătim microbuze ale Societatății de Transport Public Timişoara pe care să le folosim, dacă ambulanţele nu vor mai face faţă să aducă pacienţii la Babeş (Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara – n.r.) pentru recoltarea probelor. Avem pregătite microbuzele de la Societatea de Transport”, a spus primarul Dominic Fritz.

Cea mai mare rată de infectare de la nivelul întregii țări este în Timișoara, de 7,63 cazuri la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...