Alertă la Ministerul Agriculturii: Soția lui Petre Daea se pensionează

În ultima perioadă, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a cam dispărut de pe ecranele televizoarelor, dar, are și o problemă de familie care l-a pus pe …mute.

Ministrul Petre Daea a intrat într-un con de umbră, mai ales după ce a fost audiat în dosarul fostului ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu. Însă, surprinzător, soția sa, Camelia Luchian a făcut o mutare surprinzătoare.

La începtul lunii februarie 2023, Camelia Luchian, mai cunoscută în minister sub numele de Madam Caras, și-a depus cererea de pensionare. Ea este de ani buni, directorul Direcției de Resurse Umane de la APIA și până în urmă cu vreo două săptămâni nici nu se gândea la pensionare, mai ales că soțul său revenise la conducerea Ministerului Agriculturii. Pentru moment rămâne un mister de ce s-a pensionat pe repede înainte soția lui Petre Daea. Să fi grăbit oare DNA pensionarea acesteia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...