Alertă la Primăria Focşani! Edilul a cerut testarea tuturor salariaţilor

Primăria Focșani este în alertă după ce un prim caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat. Primarul Cristi Misăilă a cerut o anchetă epidemiologică urgentă şi testarea tuturor angajaţilor.

Angajatul depistat pozitiv este internat în Spitalul Municipal Adjud.

Pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus în cadrul Primăriei  municipiului Focşani, au fost dispuse o serie de măsuri. Astfel, persoanele care au fost contacţi direcţi ai angajatului confirmat pozitiv cu coronavirusul SARS-COV-2 se află în izolare, începând de joi.

Tot de joi, după orele de program, la Primăria Municipiului Focşani se va efectua o dezinfecţie în toate birourile din instituţie. Accesul publicului în zonele de Relaţii cu Publicul va fi restricţionat.

Toate evenimentele cultural-artistice programate pentru următoarea perioadă se anulează sau se amână, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus la nivelul judeţului Vrancea.

”Primarul Municipiului Focşani atrage atenţia conducerii DSP Vrancea că orice întârziere a demarării anchetei epidemiologice, cât şi refuzul de testare a angajaţilor folosindu-se kit-urile predate prin procesul verbal nr. 39596/ 05.05.2020, poate atrage răspunderea contravenţională sau penală a acesteia”, se arată în comunicatul trimis de Prefectură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...