ALERTĂ: Polonia a fost contaminată de praful radioactiv din Ucraina! 

Radiațiile și praful uranian otrăvitor au ajuns în ziua de 15 mai a.c. la Lublin în Polonia, de la depozitul de muniție lovit de rachetele rusești Kinjal în Ucraina în ziua de vineri 12 mai.

”Praful din muniția cu uraniu a ajuns în două zile la 400 km distanță” 

Informația a fost confirmată de Agenția de Protecție a Mediului din Polonia. Practic, în acel depozit de muniție se aflau de obuze de tanc cu uraniu sărăcit furnizate Ucrainei de Marea Britanie, muniție în valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari.

Nivelurile de radioactivitate prezentate în grafic  au fost măsurate și de către Universitatea Maria Curie Skłodowska din Lublin (Polonia). Acest lucru indică faptul că praful din muniția cu uraniu a fost suflat de vântul din direcția Khmelnitsky către Lublin, iar în 2 zile a ajuns la 400 km distanță.

”Cei care au fost în aer liber și respiră praful otrăvitor, radioactiv, este foarte probabil să sufere de boli respiratorii grave și, mai târziu, de cancer pulmonar. Acum că praful a sosit și o parte din el s-a așezat probabil pe pământ, ploaia îl va transporta în apele subterane, unde va OTRAVI apa în liniște timp de zeci de ani.

Femeile care beau apă, mai ales în timp ce sunt însărcinate, probabil că vor pierde copilul sau îl vor vedea născut cu malformații congenitale oribile.Toate acestea pentru că NATO nu a realizat ce se poate petrece dacă se implică în luptele dintre Ucraina și Rusia”, a declarat un profesor de la  Universitatea Maria Curie Skłodowska.  

”Praful de uraniu rezultat este acum împrăștiat pe pământ pe o distanță de 500 km” 

Uraniul metalic este piroforic, ceea ce înseamnă că se aprinde spontan dacă este expus la căldură sau flacără. Praful de uraniu rezultat este acum împrăștiat pe pământ pe o distanță de 500 km. Acesta fiind un eveniment semnificativ de contaminare a solului și subsolului.

3 COMENTARII

  1. Daca Biden si acolitii lui nu vor pacea asta vom avea parte cu totii. Ro a pierdut Cadrilaterul, Basarabia la ultimatumul dat de Stalin, dupa WW2 Oricum armata romana nu avea sanse sa castige un razboi cu rusii. Rusii chiar daca pierd dar vor distruge natura si resursele din jur, iar acestea se refac greu, in cateva secole.

  2. Graficul este un fake, pentru că se referă la cu totul altceva decât subiectul articolului (este o statistică referitoare la numărătoarea măsurătorilor conținutului de potasiu, bismut și contribuției cosmice – după traducerea din limba poloneză). Nu apare nicio referire la conținutul de uraniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...