Alexandria, în nămol! Cum a ajuns să arate simbolul orașului – Galerie FOTO

Centrul orașului Alexandria, care a fost cândva simbolul municipiului, a ajuns un calvar pentru locuitori. Strada Libertăţii era, în trecutul istoric al orașului, locul în care negustorii își desfășurau întreaga activitate.

Și în prezent centrul a rămas locul preferat de comercianți, pentru specificul pietonalului care ajută acest domeniu. Însă, spațiul nu este doar unul de tranzit pentru cetățeni, ci și nucleul în care mulți oameni se întâlnesc, socializează, se plimbă. De aceea, felul în care el arată este un fel de reper în conștiința celor care simt degradarea ca pe o stare de fapt și ca pe o caracteristică a orașului de care unii încă se mai simt atașați.

Centrul Capitalei Teleormanului este înfundat în nămol la propriu. De la un capăt la altul s-a spart asfaltul vechi pentru a se înlocui cu unul nou. Însă, lucrările se desfășoară cu dificultate, cu puțini lucrători, iar starea instituită îi disperă pe oamenii care sunt nevoiți să meargă prin noroi efectiv.

Constructorii sunt, așa cum ne place să amintim, prietenii municipalității. TEAM STAR SUD 2019 SRL a pus mâna pe licitația privind execuția lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții ,,Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Alexandria, prin adoptarea unui transport public ecologic – Obiectul 3 – Modernizare zonă pietonală strada Libertății”.

Citește mai departe pe Liber în Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...