Alexandru Muraru este noul președinte al liberalilor din Iași

Publicat: 03 iul. 2021, 19:27, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Alexandru Muraru este noul președinte al liberalilor din Iași

Alexandru Muraru este noul președinte al liberalilor din Iași. Chiar Florin Cîțu a scris, sâmbătă, pe facebook, că Alexandru Muraru este noul președinte al PNL Iași.

Muraru a obținut 387 de voturi din 400. „Am toată încrederea în el, ne susținem reciproc, așa cum a anunțat și el. Facem echipa și la Guvern, și în partid! Bun venit în echipa câștigătoare, Alex”, a spus Cîțu.

În timpul discursului susţinut pe scena Teatrului Naţional din Iaşi, Cîţu le-a spus celor 400 de liberali prezenţi la Conferinţa Judeţeană de Alegere a Biroului Permanent Judeţean că a venit pentru a susţine „nu doar un consilier, ci un prieten„.

Sunt astăzi aici pentru a-mi susţine nu doar un consilier, ci un prieten. Un prieten bun, cu suflet blând, dar în acelaşi timp şi un lider tenace. Veţi vedea acest lucru în perioada următoare. Aceste alegeri nu sunt nici despre mine, nici despre contracandidaţii mei. Aceste alegeri sunt despre ceea ce vrea să fie PNL în următorii patru ani. Eu vă spun ce vreau eu să fie. Vreau să fie cel mai mare partid politic din România. Asta vreau să fie PNL. Şi ştiu că putem să facem acest lucru”, a spus Florin Cîţu în timpul discursului său de dinaintea începerii votului pentru alegerile interne ale filialei ieşene a PNL.

Deputatul Alexandru Muraru a fost desemnat de Cîțu, la începutul anului, ca Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei.