Alexandru Popa: Anul acesta Guvernul condus de PNL nu va majora taxele, nu va modifica în niciun fel impozitarea

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, susţine că anul acesta Guvernul condus de PNL nu intenţionează să majoreze taxele şi nu va modifica în niciun alt fel impozitarea.

„Guvernul condus de PNL dovedeşte încă o dată că are o orientare pro-business şi că înţelege că mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate, nu de taxe introduse peste noapte. Acest lucru a fost demonstrat atât prin alocările de la buget pentru investiţii, cât şi prin pachetul ‘Sprijin pentru România’, care cuprinde 60% alocări doar pentru mediul de afaceri. Anul acesta Guvernul PNL nu intenţionează să majoreze taxele, nu va modifica în niciun fel impozitarea. Aceasta este o veste bună şi este un mesaj important dat de prim-ministrul PNL Nicolae Ciucă pentru mediul de afaceri, mai ales în contextul economic actual”, declară Popa într-un comunicat de presă dat publicităţii marţi.

În viziunea liberalilor, este esenţială valorificarea fondurilor europene şi mai ales a oportunităţilor oferite de PNRR.

„PNL a dovedit în nenumărate rânduri că este un bun partener pentru mediul privat şi este conştient că taxele noi nu ar face altceva decât să împovăreze companiile, că taxele suplimentare sau majorarea taxelor existente ar avea impact negativ asupra celor care aduc bani în economie. Reamintesc faptul că PNL a susţinut întotdeauna cota unică de impozitare, iar experienţa a arătat că aceasta a adus mai mulţi bani la buget decât impozitul progresiv”, a completat deputatul Alexandru Popa.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole