Alexandru Rafila dă flit non stop interpelărilor parlamentare

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, este preocupat doar de propria imagine, fapt pentru care evită să dea ochii cu presa, dar, totodată, le dă flit și parlamentarilor care-l interpelează.

La adresa ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, există o mulțime de interpelări la care acesta efectiv refuză să răspundă indiferent de la ce partid este cel care-l interpelează.

Ultimele interpelări la care acesta a refuzat să răspundă, deși a trecut termenul legal de 30 de zile visează următoarele aspecte:

Daniel Liviu Toda
  • Daniel-Liviu Toda (neafiliați) – Autorizarea și vânzarea de teste antidrog.
  • Mugurel Cozmanciuc (PNL)-Reglementări în domeniul sănătății.
  • Emanoil Ungureanu (USR)- De ce nu au materiale sanitare suficiente medicii care se ocupă de pacienții cu afecțiuni grave ale inimii de la Spitalul Universitar București.
  • Emanoil Ungureanu (USR) – Grave erori comise de managementul Spitalului Județean Suceava care au pus în pericol viața pacienților cu infarct miocardic acut.
  • Maria Stoian (PNL) – Lipsa de stabilitate a medicilor români.
  • Éva-Andrea Csép (UDMR) – Situația nașterilor premature.
  • Practic, prin refuzul repetat de a răspunde la interpelările parlamentarilor, Alexandru Rafila demonstrează sictirul acestuia față de problemele sistemului medical din România.

1 COMENTARIU

  1. D-apăi la ce vă așteptați de la acest purtător de mască si susținător al înțepăturilor cu mARN ?
    Dar nu vă faceți griji: cin a ridicat sabia, de sabie va muri. Păcat insă, căci Hristos nu dorește moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie VIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...