Altă localitate, aceeași problemă: Un candidat la primărie, votat de un sfert dintre alegători, deşi murise de 2 zile

O altă localitate, aceeași problemă. Un candidat pentru funcția de primar al comunei Verona din județul Botoșani a fost votat de aproape un sfert dintre alegători, deși acesta era decedat de joia trecută.

Este vorba despre colonelul ISU, Radu Anton.

Potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, reprezentantul PNL pe buletinele de vot de la Vorona a primit 519 voturi, dintr-un total de 2.257 voturi valabil exprimate.

Radu Anton, a cărui înmormânare va avea loc marți, a primit cele mai multe voturi la secția de votare din localitatea sa de domiciliu, Icușeni, dar și la cea din localitatea Joldești.

Anton, în vârstă de 60 de ani, a ocupat până în urmă cu patru ani, funcţia de inspector şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. El se afla la a doua candidatură pentru funcţia de primar la Vorona, conform Agerpres.

Alegerile de duminică au fost câştigate de actualul primar, social-democratul Aurel Ştefan, care a fost votat de 1.353 de alegători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...