„Am crezut că mor”. Simptomele unei ACTRIȚE

„Nu am fost niciodată atât de bolnavă. Totul m-a durut. Pierderea mirosului. Părea că un elefant se așezase pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam înghiți. Am pierdut 4 kilograme în două săptămâni”.

Aceasta mărturisește actrița Alyssa Milano acum. Ea a postat în această săptămână o fotografie în care are chipul ascuns de un dispozitiv care o ajută să respire. Fotografia postată pe Instagram fiind făcută pe 2 aprilie – după cum explică actrița – la două săptămâni după ce au debutat simptome ale Covid-19, potrivit CNN.

“Să știți că sistemul nostru de testare nu este infailibil”

Ea continuă: „Eram derutată. Nu aveam febră foarte mare. Dar durerile de cap erau oribile. Am avut toate simptomele coronavirusului ”. Alyssa Milano a făcut apoi două teste pentru Covid-19 care au ieșit negative. „Am făcut și un test serologic după ce mi-am mai revenit. Negativ”. La patru luni de la debutul primelor simptome ale bolii, vedeta în vârstă de 47 de ani suferă încă se resimte. „Amețeli, anomalii intestinale, ciclu neregulat, palpitații ale inimii, dificultatea respirației, pierderea memoriei pe termen scurt”.

A decis să facă din nou un test serologic. Acesta din urmă i-a confirmat că într-adevăr a dezvoltat anticorpi împotriva coronavirusului. „Am Covid-19. Să știți că sistemul nostru de testare nu este infailibil și că nu cunoaștem numărul adevărat de pacienți. De asemenea, vreau să știți că această boală nu este o glumă. Am crezut că mor. M-am simțit ca și cum aș muri”, a avertizat ea, anunțând că urmează să doneze plasmă, cu speranța că ar putea salva o viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...