Linda Evanghelista, top model de calibru: „Am fost desfigurată brutal” (VIDEO)

Este unul dintre cele mai cunoscute şi solicitate modele ale anilor 1990, iar acum trece prin momente dureroase, despre care a vorbit fanilor, cu sinceritate.

Top-modelul Linda Evangelista publica în septembrie anul trecut, un mesaj în care explic absenţa ei din atenţia publică în ultimii ani. Ea mărturisea că este „deformată permanent” în urma unei proceduri cosmetice. Spre deosebire de colegele ei de generaţie, Evangelista a dispărut din atenţia publică în ultimii ani și iată că a dezvăluit pe Instagram motivul, în septembrie 2021.

Top modelul, acum în vârstă de 56 de ani, a spus că o procedură de rutină pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting, a deformat-o permanent, a afectat-o emoţional şi, în final, s-a retras. „Celor care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost prospere, motivul este acela că am fost desfigurată brutal de procedura CoolSculpting”, a scris ea pe contul urmărit de peste 900.000 de utilizatori.  

„Nu mai arăt ca mine”

Fostul top-model a mărturisit că, în loc să reducă grăsimea, procedura a crescut celulele grase şi „m-a lăsat permanent desfigurată, chiar şi după ce am făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes”. Evangelista a mai notat că a dezvoltat un efect secundar, numit paradoxical adipose hyperplasia. Potrivit Healthline, acesta este „un efect secundar foarte rar, dar grav”. În numărul din această săptămână al revistei People, fotomodelul canadian Linda Evangelista a vorbit din nou despre chinurile prin care a trecut

În numărul din această săptămână al revistei People, fotomodelul canadian Linda Evangelista a vorbit din nou despre chinurile prin care a trecut.

Ea a precizat un proces şi că intenţionează să meargă mai departe pentru a scăpa de ruşine, făcând publică această problemă. „Am obosit să trăiesc în felul acesta. Mi-ar plăcea să ies pe uşă cu capul sus, deşi nu mai arăt ca mine”. Modeul de calibru doreşte să obţină despăgubiri pentru „suferinţa emoţională” şi „pierderile economice” suferite, potrivit plângerii depusă deja la New York.

Fostului supermodel acuză compania Zeltiq

Ea afirmat că nu a mai avut „niciun venit din meseria de model din 2016„, în afară de plata pentru o campanie anterioară acelei date, şi a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public. Linda Evangelista a afirmat, de asemenea, că „reputaţia” ei a fost afectată de „mediatizarea” schimbării înfăţişării sale. De asemenea, avocaţii fostului supermodel acuză compania Zeltiq că „nu avertizează suficient” sau „acoperă intenţionat incidenţa şi apariţia unor efecte secundare grave”, precum hiperplazia adipoasă paradoxală, care a afectat-o şi pe Linda Evangelista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...