Am norocul că sunt în viață: Ashton Kutcher vorbește despre boala care i-a afectat vederea și auzul

După un lung calvar, actorul american Ashton Kutcher, se referă la boala autoimună de care a suferit: vasculita.

Pe Ashton Kutcher îl știm din rolurile în serialele ”Thar 70s Show” și ”Unchiul meu Charlie”. Iată că acum el se prezintă fanilor într-o cu totul altă postură. Actorul a participat la o emisiunea Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, în cadrul căreia el a făcut în premieră precizări despre starea sa de sănătate, scrie Sante magazine.

În urmă cu doi ani, am avut această formă ciudată și foarte rară de vasculită, care mi-a afectat vederea, auzul și echilibru, spune actorul.

Potrivit National Institutes of Health, care au misiunea de a realiza cercetări medicale și biomedicale în SUA,  vasculita este un termen generic, ce desemnează un grup de boli autoimune rare, asociate cu procese inflamatorii ale pereților vaselor sanguine de etiologie variată.

Simptomele comune sunt febra, scăderea în greutate și durerile. În formele grave, pot apărea probleme de vedere și auz, anevrisme și crize cardiace.

Nu știam dacă voi mai putea vedea, dacă voi mai putea auzi, dacă voi mai putea merge, spune actorul.

El a avut nevoie de un an pentru a trece peste această teribilă încercare. Dar din fericirre acum este bine și a rămas și cu o lecție foarte bună despre cum trebuie să treci peste un moment dificil.

Ashton Kutcher spune că trebuie să înaintezi printre probleme și nu să te lași copleșit de acestea. Actorul a declarat că este un ”norocos că este în viață” și i-a liniștit pe următorii săi de pe Twitter. El le-a transmis că, da, în urmă cu trei ani, a avut un episod de vasculită rară și apoi, probeme de auz, vedere și echilibru. ”Dar m-am recuperat complet. Și merg mai departe”, scrie actorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...