„Am plâns amândoi ca proștii”. Motivul recentelor emoții ale lui Smiley și Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit că i-au pregătit deja fiicei lor cadoul de majorat, iar acest lucru i-a năpădit cu emoții. Cei doi au devenit părinți în urmă cu un an și spun că viața li s-a schimbat radical.

În timpul podcastului moderat de Mihai Bobonete, intitulat „Da, Bravo!’, cântărețul a mărturisit că i-au pregătit fetiței lor cadoul de majorat, chiar înainte de a merge la maternitate. Același cadou l-a primit și Smiley la împlinirea vârstei de 18 ani.

Gina Pistol și Smiley sunt în al nouălea cer de când Josphine și-a făcut apariția în viața lor. De mai multe ori, prezentatoarea a spus că își dorește să o crească pe micuță singură, fără ajutorul unei bone. Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r. – să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim.

Draga noastră Josephine

Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii. Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”, a spus Smiley, potrivitspynews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...