Amantlâc cu scandal și proces la vârful Agenției Domeniilor Statului

Publicat: 09 iul. 2024, 12:21, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Amantlâc cu scandal și proces la vârful Agenției Domeniilor Statului
Amantlâc cu scandal și proces la vârful Agenției Domeniilor Statului

La ora actuală, Agenția Domeniilor Statului (ADS) este în centrul unui scandal sexual uriaș în care sunt implicați cei doi directori de la conducerea instituției.

Actualul general al ADS, Florin Nicolae, este prins în centrul unui scandal sexual fără precedent. Totul a început de la faptul că una dintre subalterne, pe care o numim deocamdată doamna S., dar al cărui nume încă nu-l facem public, a fost sancționată pentru neîndeplinirea unor sarcini de serviciu.

Doamna S. a reacționat imediat, făcând un scandal monstru, fapt pentru care a fost dată afară de către directorul general Florin Nicolae. Numai că doamna S. este în relații foarte, foarte apropiate cu actualul director general adjunct al ADS, Iulian-Bogdan Gheorghe.

Practic, Iulian-Bogdan Gheorghe este de ceva timp nedespărțit de doamna S, atât la ADS, cât și în afara instituției, fapt pentru care a cerut socoteală directorului general Florin Nicolae. Cum directorul adjunct Iulian Gheorghe nu a primit satisfacție din partea bosului ADS, procesul doamnei S împotriva directorului Florin Nicolae a mers mai departe în instanță.

Însă, surpriză! Doamna S a cerut instanței ca directorul general adjunct Iulian-Bogdan Gheorghe să fie martor, iar el a acceptat fără nicio reținere. Practic, acum directorul general al ADS, Florin Nicolae, este în proces cu favorita directorului adjunct Iulian-Bogdan Gheorghe, iar acesta este martor împotriva șefului ADS.

Se anunță un proces cu dezvăluiri incendiare ținând cont de faptul că Iulian-Bogdan Gheorghe și doamna S fac echipă și se războiesc cu directorul general Florin Nicolae.