Ambasada Qatarului a pus ochii pe Palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Cât cere magnatul

După ce a rezistat ani de zile atâtor oferte primite pentru “Palatul” din Aleea Alexandru, acum, Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, se arată dispus să-l vândă pentru suma potrivită. Iar cumpărătorul ar putea fi chiar Ambasada Qatarului, care a pus ochii pe bijuteria milionarului român.

Gigi Becali a cumpărat clădirea, în 2006, de la Steven Auschnitt pentru suma de 7 milioane de euro. “Palatul” din Aleea Alexandru a fost construit în 1915, proiectul fiind realizat de arhitectul Grigore Cerchez, după modelul Muzeului Rodin din Paris.

În Palatul din centrul Capitalei, Gigi Becali își ține conferințele de presă și tot aici își încheie afacerile. În restul timpului, magnatul locuiește alături de familie în vila din Pipera, unde se află și turma de oi.  

Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da. Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.

În prezent, “palatul” din Aleea Alexandru este trecut pe numele fetelor lui Becali, care spune că atât timp cât trăiește, el “hotărăște tot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...