Ambasadorul Rusiei în România: „Țara dumneavoastră nu este în pericol”

Ambasadorul Federației Ruse la București, Valeri Kuzmin, a făcut o serie de precizări, în cadrul unui interviu, în fața temerilor unui eventual pericol în care s-ar afla țara noastră, în contextul conflictului din Ucraina.

„În măsura în care forțele armate române sau NATO nu sunt implicate în războiul împotriva Rusiei, țara dumneavoastră nu este în pericol în calitate de vecin al Federației Ruse”, a declarat ambasadorul rus, într-un interviu pentru Financial Intelligence.

Kuzmin a mai spus că țara noastră este unul din vecinii Rusiei, cu care Moscova încearcă să mențină relații bune, dar aceste relații ar trebui construite „pe o bază solidă a respectului și beneficiului reciproc, precum și a reciprocității”. Totodată, Kuzmin a asigurat că nu există pericolul direct de întrerupere a furnizării de gaze către România pe ruta de sud (Turcia – Bulgaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...