Amber Heard se apără: Nu l-am agresat niciodată pe Johnny Depp!

Publicat: 18 mai 2022, 17:00, de Raluca I. Heroiu, în Internațional , ? cititori
Amber Heard se apără: Nu l-am agresat niciodată pe Johnny Depp!

Amber Heard susține că nu l-a agresat niciodată pe fostul său soț, Johnny Depp. Avocații actorului în vârstă de 58 de ani o acuză pe actrița din Aquaman că a provocat dispute în trecut, că și-a agresat fostul soț și că este violentă și manipulatoare.

Conform AFP, Camille Vasquez, una dintre avocatele lui Johnny Depp, a încercat să o descrie pe actriţa în vârstă de 36 de ani ca fiind o femeie violentă cu fostul său soț.

„Nu l-am agresat niciodată pe Johnny Depp, pe nimeni cu care am avut o relaţie vreodată. Mi-am folosit corpul de multe ori pentru a mă apăra şi asta includea să lovesc unde puteam ca să scap „, a răspuns Amber Heard în faţa tribunalului.

Amber Heard a negat că a fost vreodată „prima care a lovit”. Cu toate acestea, într-o înregistrare audio actrița a admis că l-a pălmuit pe Depp într-o dispută din martie 2015 care a avut loc în Australia.  Depp filma la acea vreme a cincea parte din „Piraţii din Caraibe”. În această conversaţie înregistrată, actorul afirmă că a trebuit să se refugieze într-o baie din cauza furiei soţiei sale.

În timpul unui alt moment tensionat, Amber Heard a trebuit să-şi susţină punctul de vedere cu privire la succesiunea evenimentelor din timpul unui episod deosebit de traumatizant pe care actrița l-a povestit. Aceasta a afirmat că în timpul şederii lor în Australia, Johnny Depp, aflat sub influenţa drogurilor, ar fi agresat-o sexual cu o sticlă de alcool.

Heard a afirmat că actorul s-ar fi tăiat la un deget după ce a spart un telefon înainte de a o agresa, o versiune pe care avocatul a pus-o la îndoială având în vedere gravitatea acestei răni. Actriţa a admis că nu şi-a scos certificat medical şi nu a consultat un medic după această presupusă agresiune brutală.

În boxa martorilor, Amber Heard a explicat de ce Johnny Depp refuză să o privească de la începutul procesului: „Pentru că este vinovat. El ştie că minte”. 

Actorul în vârstă de 58 de ani, care a depus mărturie la sfârşitul lunii aprilie, a recunoscut că a consumat droguri şi alcool, dar a negat că a ridicat mâna la Amber Heard. Actorul susține că fosta sa soție a fost violentă.

Amber Heard a denunţat de asemenea o „campanie de denigrare” a avocaţilor lui Johnny Depp atunci când Camille Vasquez a evocat acuzaţii de violenţe conjugale aduse de fosta sa parteneră artista americană Tasya Van Ree în 2009.

Actriţa a explicat luni că a decis să divorţeze în mai 2016 pentru că se temea pentru viaţa ei, după încă o ceartă în care actorul i-ar fi aruncat un telefon în faţă.

Johnny Depp o acuză pe fosta soţie că i-a ruinat reputaţia şi cariera susţinând, într-un articol publicat în 2018 în The Washington Post, că ea a suferit violenţe conjugale doi ani mai devreme fără însă a-l numi. El solicită 50 de milioane de dolari daune. Actriţa a contra-atacat şi a cerut dublu.

Primele patru săptămâni de proces au creionat o „relaţie foarte toxică” între cei doi. Ei au început o legătură în octombrie 2011 înainte de a se căsători în februarie 2015. Divorţul a fost pronunţat la începutul lui 2017.

Dezbaterile ar trebui să continue până la 27 mai, după ce şapte juraţi se vor retrage să delibereze.