Amber Heard se apără: Nu l-am agresat niciodată pe Johnny Depp!

Amber Heard susține că nu l-a agresat niciodată pe fostul său soț, Johnny Depp. Avocații actorului în vârstă de 58 de ani o acuză pe actrița din Aquaman că a provocat dispute în trecut, că și-a agresat fostul soț și că este violentă și manipulatoare.

Conform AFP, Camille Vasquez, una dintre avocatele lui Johnny Depp, a încercat să o descrie pe actriţa în vârstă de 36 de ani ca fiind o femeie violentă cu fostul său soț.

„Nu l-am agresat niciodată pe Johnny Depp, pe nimeni cu care am avut o relaţie vreodată. Mi-am folosit corpul de multe ori pentru a mă apăra şi asta includea să lovesc unde puteam ca să scap „, a răspuns Amber Heard în faţa tribunalului.

Amber Heard a negat că a fost vreodată „prima care a lovit”. Cu toate acestea, într-o înregistrare audio actrița a admis că l-a pălmuit pe Depp într-o dispută din martie 2015 care a avut loc în Australia.  Depp filma la acea vreme a cincea parte din „Piraţii din Caraibe”. În această conversaţie înregistrată, actorul afirmă că a trebuit să se refugieze într-o baie din cauza furiei soţiei sale.

În timpul unui alt moment tensionat, Amber Heard a trebuit să-şi susţină punctul de vedere cu privire la succesiunea evenimentelor din timpul unui episod deosebit de traumatizant pe care actrița l-a povestit. Aceasta a afirmat că în timpul şederii lor în Australia, Johnny Depp, aflat sub influenţa drogurilor, ar fi agresat-o sexual cu o sticlă de alcool.

Heard a afirmat că actorul s-ar fi tăiat la un deget după ce a spart un telefon înainte de a o agresa, o versiune pe care avocatul a pus-o la îndoială având în vedere gravitatea acestei răni. Actriţa a admis că nu şi-a scos certificat medical şi nu a consultat un medic după această presupusă agresiune brutală.

În boxa martorilor, Amber Heard a explicat de ce Johnny Depp refuză să o privească de la începutul procesului: „Pentru că este vinovat. El ştie că minte”. 

Actorul în vârstă de 58 de ani, care a depus mărturie la sfârşitul lunii aprilie, a recunoscut că a consumat droguri şi alcool, dar a negat că a ridicat mâna la Amber Heard. Actorul susține că fosta sa soție a fost violentă.

Amber Heard a denunţat de asemenea o „campanie de denigrare” a avocaţilor lui Johnny Depp atunci când Camille Vasquez a evocat acuzaţii de violenţe conjugale aduse de fosta sa parteneră artista americană Tasya Van Ree în 2009.

Actriţa a explicat luni că a decis să divorţeze în mai 2016 pentru că se temea pentru viaţa ei, după încă o ceartă în care actorul i-ar fi aruncat un telefon în faţă.

Johnny Depp o acuză pe fosta soţie că i-a ruinat reputaţia şi cariera susţinând, într-un articol publicat în 2018 în The Washington Post, că ea a suferit violenţe conjugale doi ani mai devreme fără însă a-l numi. El solicită 50 de milioane de dolari daune. Actriţa a contra-atacat şi a cerut dublu.

Primele patru săptămâni de proces au creionat o „relaţie foarte toxică” între cei doi. Ei au început o legătură în octombrie 2011 înainte de a se căsători în februarie 2015. Divorţul a fost pronunţat la începutul lui 2017.

Dezbaterile ar trebui să continue până la 27 mai, după ce şapte juraţi se vor retrage să delibereze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...