Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri chemați de la o petrecere, în Vaslui

Un grup de tineri aflaţi la o petrecere în localitatea Ghergheleu, comuna Codăeşt, a sărit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în ajutorul unui echipaj medical de pe o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, rămasă blocată.  

Salvarea era blocată la aproximativ un kilometru distanţă de satul Ghergheleu, unde fusese solicitată pentru a interveni în cazul unei femei de 37 de ani care se simţea rău.

Pentru că nu a mai putut înainta, echipajul medical a anunţat pacienta că va întârzia, iar aceasta i-a rugat pe tineri să se ducă după echipajul medical.

”Viaţă de ambulanţă… Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor şi când vezi câtă dăruire şi implicare, parcă îţi vine să zici ”Doamne, hai că nu suntem pierduţi!”. Iată că şi generaţia nouă poate, poate pentru că a primit educaţie de la părinţi. Am cunoscut o mână de tineri frumoşi, de un bun-simţ rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăeşti. Bravo, băieţi! Vă mulţumim!”, a scris pe pagina de Facebook asistenta Roxana Radu.

Până la urmă a fost cu noroc, pentru că în urma evaluării s-a dovedit că nu este nevoi ca pacienta să fie transportată la spital, fiind vorba de un atac de panică, după cum au transmis reprezentanţii SAJ Vaslui, potrivit StirileProTv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...