Amendă de 100.000 lei pentru un crescător de pui din Băicoi

Garda de Mediu Prahova a sancționat cu amendă în valoare de 100.000 lei un crescător de pui din Băicoi, care nu avea autorizație de mediu.

Controlul a fost efectuat în urma sesizărilor primite de la locuitorii din Băicoi cu privire la disconfortul olfactiv produs de activitatea desfășurată la hala de depozitare dejecții avicole.
„Urmare verificărilor efectuate în teren s-a constatat că operatorul economic nu a îndeplinit măsura trasată încă din faza de construcție, de a solicita Autorizație de Mediu înaintea începerii activității. Pentru eliminarea disconfortului olfactiv, comisarii de mediu au dispus ca activitatea se fie reluată după obținerea actelor de reglementare”, se arată într-un comunicat al Gardei de Mediu Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...