Amendă uriașă și permis suspendat pentru șoferul care avea număr de înmatriculare vulgar FOTO

Un bărbat din Suceava a primit o amendă în valoare de peste 6.000 de lei atunci când s-a constatat că avea un număr de înmatriculare vulgar.

Inițial, bărbatul a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză admisă în localitate. Surpirza polițiștilor a fost atunci când au observat numărul de înmatriculare al automobilului.

Sursa: ȘtiriSuceava

După ce au oprit în trafic autoturismul în cauză, polițiștii i-au solicitat șoferului documentele personale şi pe cele ale autoturismului condus, ocazie cu care acesta a declarat verbal că nu are asupra sa permisul de conducere.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 9 puncte amendă în cuantum de 1305 lei pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise şi cu 6 puncte amendă în cuantum de 870 lei, deoarece nu avea asupra sa permisul de conducere.

Șoferul a avut un comportament necorespunzător

Ca și cum prima amendă nu a fost suficientă, șoferul a continuat să se manifeste destul de agresiv la adresa polițiștilor, ba chiar acuzându-i pe aceștia de un comportament inadecvat. Șoferul a sunat la 112.

Evenimentul a fost înregistrat audio-video de către lucrătorii de poliţie cu ajutorul dispozitivelor de tip body worn camera din dotare. S-a constatat apoi faptul că șoferul și pasagera din dreapta sa nu au fost agresaţi în niciun fel, iar comportamentul polițiștilor a fost corespunzător.

Astfel, bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie, cu amendă în cuantum de 4000 lei.

În total, șoferul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 6.175 lei și i s-a suspendat dreptul de conducere pentru 90 zile, informează ȘtiriSuceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole