Ameninţare cu bomba la Protecţia Copilului Iaşi. Un părinte spune că va arunca clădirea în aer

Un bprbat amenință că va arunca o bombă în această clădire, având diverse nemulţumiri la adresa Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Echipaje ale Poliţiei şi brigăzi antitero s-au deplasat de urgenţă la sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi, după ce un părinte ar fi ameninţat că va veni cu o bombă în clădire.

Un tată al unui minor care se află în asistenţă maternală a fost şi a făcut scandal.

A spart geamul uşii de la centru, a fost rănit. A fugit aminintând că se întoarce cu o bombă. Părintele nu este la primul gest de astfel. Pentru siguranţa tuturor au fost sesizate toate organele legii”, a declarat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi.  

Tot personalul a fost evacuat. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat care are mai multe internări la Socola şi nu este pentru prima dată când face scandal la sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi.   

A transmis faptul că în jumătate de oră el vine şi pune o bombă. În mod firesc am anunţat organele competente care sunt acum la faţa locului şi au evacuat clădirea. S-a stabilit un perimetru de peste 100 m şi se verifică clădirea de către jandarmi, poliţişti. Momentan activitatea din sediu este întreruptă, nu ştiu când vor termina de verificat. Ne vor anunţa”, a declarat Ion Florin, directorul DGASPC Iaşi, informează adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...