Ameninţare cu bomba la Protecţia Copilului Iaşi. Un părinte spune că va arunca clădirea în aer

Un bprbat amenință că va arunca o bombă în această clădire, având diverse nemulţumiri la adresa Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Echipaje ale Poliţiei şi brigăzi antitero s-au deplasat de urgenţă la sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi, după ce un părinte ar fi ameninţat că va veni cu o bombă în clădire.

Un tată al unui minor care se află în asistenţă maternală a fost şi a făcut scandal.

A spart geamul uşii de la centru, a fost rănit. A fugit aminintând că se întoarce cu o bombă. Părintele nu este la primul gest de astfel. Pentru siguranţa tuturor au fost sesizate toate organele legii”, a declarat Tiberiu Bantaş, purtător de cuvânt DGASPC Iaşi.  

Tot personalul a fost evacuat. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un bărbat care are mai multe internări la Socola şi nu este pentru prima dată când face scandal la sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi.   

A transmis faptul că în jumătate de oră el vine şi pune o bombă. În mod firesc am anunţat organele competente care sunt acum la faţa locului şi au evacuat clădirea. S-a stabilit un perimetru de peste 100 m şi se verifică clădirea de către jandarmi, poliţişti. Momentan activitatea din sediu este întreruptă, nu ştiu când vor termina de verificat. Ne vor anunţa”, a declarat Ion Florin, directorul DGASPC Iaşi, informează adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...