Amenzi contravenționale de 800.000 lei în ultimele 24 de ore

Aproximativ 3.000 de operatori economici au fost verificaţi, în ultimele 24 de ore, cu privire la respectarea măsurilor de protecţie sanitară în contextul pandemiei de COVID-19, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

„În ultimele 24 de ore, au avut loc 1.200 de acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificaţi aproximativ 3.000 de operatori economici, 136 de operatori transport persoane, 7.800 de obiective de interes, dintre care 2.300 unităţi de alimentaţie. În plus, au fost verificate 74.400 de persoane!, a declarat Dajbog, la sediul MAI.

Potrivit acesteia, în urma acţiunilor de control din ultimele 24 de ore, au fost aplicate peste 3.800 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 800.000 lei.

„Aproximativ 2.800 de sancţiuni au fost aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie, 49 pentru nerespectarea distanţării fizice, iar 40 pentru încălcarea măsurii carantinei sau izolării. Alte 826 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor privind circulaţia persoanelor. De asemenea, în cursul zilei de ieri (n.r. – vineri), faţă de o persoană au fost începute cercetările pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, a spus purtătorul de cuvânt al MAI. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
Szokocs Laszlo Klaus-Iohannis

Delir, provocare și sfidare incredibilă la adresa României: Iohannis, somat să...

Printr-un document denumit „Declarația de independență a Transilvaniei” transmis de un așa zis președinte al Comitetului pentru Independența Transilvaniei, Partium și Banat, președintele României...