Amenzi de peste 600.000 de lei date în weekend în București pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Polițiștii din București au dat amenzi în valoare de peste 600.000 de lei în urma verificărilor din weekend pentru nerespectarea măsurilor împotriva coronavirusului.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, oamenii legii au făcut controale, în weekend, în peste 3.300 de piețe, magazine mari, magazine de cartier și terase, precum și în peste 3.000 de mijloace de transport în comun de suprafață, dar și de subteran.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate peste 11.600 de persoane iar în urma verificărilor privind modul în care sunt respectate măsurile împotriva COVID, au fost constatate și aplicate peste 2200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 599.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...