Amenzi la înmormântarea liderului romilor tradiționali, care a decedat lovit de o roată

Polițiștii din Vrancea au dat zeci de amenzi după înmormântarea lui Marcel Codreanu – lider al romilor tradiţionali, cel care a decedat zilele trecute în urma unui accident ieșit din comun.

La înmormântare au participat aproximativ  150 de persoane.

Cortegiul funerar l-a însoțit pe fostul lider al romilor tradiționali, care săptămâna trecută a avut parte de o moarte șocantă, după ce roata unui camion, desprinsă din mers, l-a lovit în timp ce se afla la o terasă pe marginea DN2.

Codreanu fost condus pe ultimul drum sub privirile atente ale polițiștilor și jandarmilor, care s-au asigurat că nu sunt incidente în trafic sau probleme cu încălcarea ordinii și liniștii publice. Cortegiul l-a însoțit în liniște pe așa-numitul rege al romilor tradiționali, fără muzică, iar înmormântarea nu a fost urmată de o pomană tradițională, potrivit presei locale.

23 de sancțiuni contravenționale

Au existat însă printre cei 150 de participanți care s-au alăturat cortegiului și persoane care nu au purtat mască de protecție, acestea fiind sancționate. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, a declarat că „au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.500 de lei. Polițiștii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor care n-au respectat regulile.

Marcel Codreanu se afla pe terasa unui motel, săptămâna trecută, și era live pe Facebook când roata desprinsă de la camionul aflat în mers pe DN2 l-a lovit. Potrivit anchetatorilor, roata a străbătut o distanță de peste 100 de metri și a urcat în viteză mai multe trepte ale terasei, izbindu-l pe bărbat în plin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...