Amenzi usturătoare la înmormântare. Au fost deschise dosare penale

O înmormântare care a avut loc în localitatea Chișoda, județul Timiș, s-a încheiat cu amenzi din partea poliției și cu dosare penale.

La înmormântarea cu pricina au participat zeci de persoane. Poliția a fost anunțată că în localitatea Chișoda are loc o înmormântare la care nu sunt respectate restricțiile.

Oamenii legii au ajuns la cimitir după încheierea înmormântării. Pe baza imaginilor transmise live pe o rețea socială, polițiștii au reușit să-i identifice pe organizatorul evenimentului și pe câțiva dintre cei care au participat.

Au fost date 12 amenzi în valoare de 500 de lei pentru participanți, iar organizatorul a fost sancționat cu 10.000 de lei și a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...