Americanii care vin în România trebuie să aibă testul COVID făcut

Cetățenii care vin din SUA unde s-a descoperit cu număr ridicat de cazuri de COVID-19 ar putea fi obligați să prezinte test negativ la intrarea în România.

Autoritățile discută despre posibilitatea solicitării unui test negativ pentru COVID-19 cetăţenilor care vin din state cu un număr ridicat de îmbolnăviri, afirmă premierul Ludovic Orban. El a precizat că „un astfel de test ar înlocui obligativitatea de a sta în izolare sau în carantină”.

„Analizăm posibilitatea de a utiliza şi noi modalitatea de testare. Suntem în discuţii şi în cursul săptămânii vom lua o decizie”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Obligativitatea prezentării unui test negativ COVID-19 în cazul cetățenilor care vin din țări cu număr crescut de îmbolnăviri se aplică în mai multe state europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...