Amintiri din copilărie: Ce făcea Vladimir Putin când nu era „mare și rău” (VIDEO)

Liderii politici ai lumii au şi ei pasiuni şi hobby-uri, ca şi oamenii obişnuiţi. Unii pictează sau cântă la diverse instrumente…

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a organizat anul trecut o întâlnire, prin intermediul unei videoconferințe, cu studenții mai multor instituții de învățământ superior din ţară, cu ocazia Zilei Studenților din Rusia.

În cadrul acestei întâlniri, președintele Vladimir Putin și-a amintit cum a învățat să cânte la acordeon în copilărie. „Când eram doar un puşti, mama și tatăl meu mă încurajau să cânt la acordeon. Ma pricepeam un pic. Este adevărat că a trecut mult timp de atunci, dar toate acestea nu au trecut fără să lase ceva în urmă, pentru că absolut totul contează”, a spus el, în cadrul întâlnirii cu studenții.

Potrivit președintelui, orice tip de educaţie, în special cea din domeniul muzical are efecte benefice asupra dezvoltării individului. Ca un fapt inedit, președintele Rusiei cântă și la pian, un alt talent al său mediatizat atunci când face acest lucru.

Nu a fost prima oară când președintele Rusiei a „făcut paradă” cu cunoștințele sale muzicale. În 2010 a cântat în, potrivit rt.com. Evenimentul de strângere de fonduri a fost dedicat luptei împotriva cancerului la copii. „Ca majoritatea oamenilor, nu pot să cânt din voce sau din instrumente, deşi îmi place. Aşa că va trebui să mă străduiesc din greu”, a avertizat Putin în timp ce se aşezat la pian pentru a cânta Blueberry Hill, potrivit rt.com.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole