Fost ministru al Justiției: A venit timpul să scăpăm de toți cei care trag România în jos

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a declarat că a votat duminică pentru o administrație „care să fie cu adevărat europeană”. Ea spune că a venit timpul să scăpăm de toți cei care trag România în jos, ținând-o ancorată în trecut.

„Să scăpăm de kitsch-uri, sa scăpăm de un model de administrație bazat pe rubedenii, de exemplu. Să promovam meritocratia si să nu mai permitem ca locul competenţei să fie luat de combinatori şi găşti! Sa avem o administratie în care munca cinstită, valoarea şi competenţa profesională să NU fie aruncate la coş!”,  a declarat Birchall.

Fostul ministru al Justiției a mai spus că Bucureștiul este un oraș „atât de frumos” care merită mult mi mult „decât circul ieftin care se derulează în fața noastră de mult prea mulți ani”.

„Există un timp pentru toate. Pentru noi, timpul răbdării s-a terminat. A sosit timpul acţiunii. A venit timpul ca toți cei care gândim la fel, indiferent de vârsta, de profesie, de locul în care viața ne-a împins sau am ales sa trăim sa ținem aproape si sa demonstram ca in Romania anului 2020 si mergând spre viitor NU  mai acceptăm dictatura non valorilor!”, a încheiat Birchall.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...