Ana Birchall, despre Alina Bica: Hai cu toți fugarii acasă că prea râd în nas românilor cinstiți. A făcut de râs DIICOT-ul

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a reacționat după ce Instanța Supremă a decis că fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, rămâne cu condamnarea de 4 ani de închisoare. În acest moment, Alina Bica este fugită în Italia, motiv pentru care Ana Birchall spune că Bica a făcut de râs imaginea unei instituții atât de importante precum DIICOT.

„Hai cu toți fugarii acasă că prea rând în nas românilor cinstiți și statului român…și da, trebuie recuperat fiecare leu furat statului român!

Aceasta doamna a facut de ras imaginea unei institutii atat de importante! Hai cu aducerea mai repede in tara pentru executarea pedepsei ca inteleg ca se zbate prin Italia ( in aceeasi zona unde s-au pitit mai multi fugari) sa ii reuseasca „reteta” practicata si de alti fugari aciuiati in Italia si astfel sa scape de executarea pedepsei in tara.

Rămân la părerea mea că pe lângă măsurile care se impun acasă (de exemplu de ce şi în ce condiţii sunt ridicate, cu destul de multă uşurinţă, măsurile controlul judiciar, interdicţia de a părăsi ţara, consemn la frontieră etc), în ceea ce priveşte eficienţa şi aplicabilitatea mandatului european de arestare, trebuie discutat atât bilateral cât şi la nivelul instituţiilor europene!

Este critic sa se reia discutiile cu institutiile europene (incepute de mine in vara anului 2019 la ultimul JAI la care am participat) privind eficienta mandatului european de arestare! Share, sa se stie adevarul!”, a scris Birchall pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...