Ana Bogdan, învinsă de Sofia Kenin în turul doi al turneului de la Roland Garros

Ana Bogdan a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, a patra favorită, cu 3-6, 6-3, 6-2, în runda a doua a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

Ana Bogdan (27 ani, 93 WTA), care şi-a egalat cea mai bună performanţă a sa la Paris (2017), s-a înclinat după o oră şi 51 de minute.

Românca a început foarte bine jocul şi a dominat primul set, în care a condus cu 2-0, a fost egalată, a avut apoi 3-2, Kenin (21 ani, 6 WTA) a egalat (3-3), iar apoi Ana a luat trei ghemuri la rând, încheind cu 6-3.

Ana Bogdan a ratat două mingi de break în primul ghem din setul secund şi uşor-uşor Kenin a intrat în joc şi a evoluat tot mai bine. Campioana de la Australian Open a condus cu 3-1, Bogdan a egalat, 3-3, dar americanca de origine rusă s-a impus cu 6-3.

În decisiv, Ana Bogdan a greşit tot mai mult, nu a mai avut prospeţimea fizică de la început, iar Kenin a câştigat cu 6-2, după ce a condus cu 3-0 şi 5-1.

Românca şi-a creat 13 mingi de break, dar nu a fructificat decât 4 (31%), în timp ce Kenin a avut un procentaj de 60 la sută. Americanca a dominat la capitolul winners, 34-20, dar şi la erori neforţate, 35-23.

Ana Bogdan va primi un cec de 84.000 de euro şi 70 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Arafat şi şefii IGSU, cercetaţi penal de procurorii militari pentru vătămare...

Exploziile de la staţia GPL din Crevedia au scos în evidenţă modul defectuos de intervenţie al departamentului condus de Raed Arafat. Evenimentul de la...