Anamaria Prodan, despre Becali: „Se laudă că mă bagă, cu ajutorul lui Reghe, care e prost, în pușcărie”

Anamaria Prodan se află în conflict cu familia Becali, după transferul lui Denis Man la Parma, când plecarea fotabalistului a trecut de semnătura ei. Impresarul sportiv are un mesaj pentru Gigi Becali.

„Este jenant că acești credincioși care se bat cu pumnul în piept că mă distrug, că mă bagă, cu ajutorul lui Reghe, care e prost, în pușcărie, care râd de Reghe peste tot! Au ajuns să facă frumos pe lângă el doar ca să-i omoare și ultimul gram de demnitate. Ceea ce nu au înțeles ei este gândul că din dorința de a mă dărâma pe mine au făcut o victimă colaterală: Reghe. Vorbeam azi cu el, mă gândeam și îi mulțumeam lui Dumnezeu că m-a făcut atât de puternică încât nimeni să nu mă dărâme. L-au dărâmat și călcat pe cap pe soțul meu făcându-l de ras fără drept de apel”, a declarat Anamaria Prodan pentru noul post de televiziune, Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan s-a făcut investitor la Realitatea TV

Anamaria Prodan Reghecampf, fiica regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan, va prelua conducerea a două noi televiziuni – Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Prodan va fi și acționar la cele două televiziuni.

Anamaria Prodan a explicat cum va arăta noul proiect media: „Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată”, a declarat, recent, Anamaria Prodan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...