Anamaria Prodan nu renunță la Reghecampf, chiar dacă acesta a depus actele de divorț: „Îl iubim mai mult!”

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț. Antrenorul Universității Craiova transmitea încă din vară că vrea să încheie căsnicia cu Anamaria Prodan. La scurt timp de la apariția declarației în media, soția acestuia a transmis un mesaj prin intermediul contului personal de Instagram.

 Reghecampf a făcut publică decizia sa de a divorța în urmă cu câteva luni. Acum, el a anunțat că „am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”.

 Anamaria Prodan răspunde la anunțul lui Reghe, pe Instagram

 La scurt timp după declarația lui Laurențiu Reghecampf în media, Anamaria Prodan a transmis un mesaj prin intermediul contului personal de Instagram. Ea nu a confirmat în niciun moment divorțul de antrenor, nici măcar în iunie, când antrenorul și-a manifestat public dorința de a se despărți de agentul de jucători.

Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată spune totul.

Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există. Pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Prostiile presei gen ‘lovitură pentru Anamaria Prodan’ sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf-Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, este declarația de pe contul de Instagram al Anamariei Prodan.

Postarea Anamariei Prodan
Postarea Anamariei Prodan

Reghecampf și Prodan au 13 ani de căsnicie și un copil

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008. Au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan se află la al doilea divorț. Ea a mai fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, de care a divorțat în 2007. Și pentru Laurențiu Reghecampf este al doilea divorț, după cel de Mariana Pfeiffer, care s-a produs în 2008.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole