Anamaria Prodan s-a afișat cu noul iubit, de Valentine’s Day (Foto în interiorul articolului)

Anamaria Prodan (50 de ani) a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și are o nouă relație.

Aceasta a postat o poză pe Instagram în acest sens.Anamaria Prodan își dorește să fie mai discretă cu viața personală. Agenta FIFA a ales să-i ascundă identitatea noului iubit, cu care este împreună de câteva luni.

„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei.

Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere, pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am să trăiesc în liniște, frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole