Anamaria Prodan și Laurențiu Reghemcampf divorțează după 13 ani de căsătorie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de mariaj. Impresara și antrenorul de fotbal nu mai formează un cuplu.

Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia sa, Anamaria Prodan, urmează să divorţeze. Antrenorul a declarat că doreşte să păstreze discreţia cu privire la evenimentul anunţat.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Surse apropiate impresarei au confirmat pentru anumite publicații că decizia a fost luată și nu poate fi întoarsă din drum. Persoana care a inițiat divorțul a fost Laurențiu Reghecampf.

Vestea divorțului, dată de spynews.ro, a luat pe toată lumea prin surprindere, tocmai pentru că s-a mai spus că între cei doi lucrurile nu ar decurge tocmai bine.

Nu de mult, Anamaria Prodan și Laurențiu și-au reînnoit jurămintele, adaugă spynews.ro. Faptul că acum au anunțat divorțul îi suprinde pe toți.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole