Anaser Duduianu, lider al clanului, prins de polițiști în Marea Britanie

Unul dintre cei mai de temut membri ai clanului Duduianu a fost reţinut în Marea Britanie. Anaser Duduianu a fost prins după o încăierare violentă în stradă, cu alți interlopi români. Acesta era căutat de două luni pentru că este anchetat în dosarul de jefuie a mai multor cântăreţi celebri, conform unor suse din MAI.

După moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, au început să iasă la iveală fioare multe informații legate de afacerile și acțiunile pe care le întreprindeau interlopii. Mai mult chiar, Marcel Vela s-a declarat decis să stea cu ochii pe cei care comit infracțiuni.
Acum, polițiștii au anunțat că doi dintre cei mai temuți interlopi ai clanului Duduianu au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de top și i-ar fi lăsat fără sute de mii de euro. În portofoliul procurorilor există și înregistrări în care interlopii amenință mai mulţi cântăreţi de muzică lăutărească.

Unul dintre cei vizați de polițiști era Anaser Duduianu, care este și unul dintre liderii clanului Duduianu. Anchetatorii au strâns probe solide care dovedesc că ar fi fost unul dintre interlopii care ar fi ochestrat scenariul mafiot prin care maneliști celebri, precum Florin Salam sau Tzanca Uraganu ar fi fost lăsați fără câștigurile de la cântări.

Potrivit informațiilor furnizate de presă, chiar dacă Florin Salam cânta de zor la petrecerile clanului, se pare că totul era bine regizat, iar banii aruncați fără număr în dedicații erau doar pentru imagine. La final, ei erau luați înapoi chiar cu dobândă de interlopi.

Anaser Duduianu a fost reţinut de oamenii legii din Anglia. Acesta era dat în urmărire internaţională de două luni de zile, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arestare european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...