Anca Dragu: Se vorbește despre tabere; uniți, vom reuși să facem România bine

Publicat: 02 oct. 2021, 12:45, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
Anca Dragu: Se vorbește despre tabere; uniți, vom reuși să facem România bine
Anca Dragu (Sursa; Inquam Photos / Cornel Putan Alin)

Preşedintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS), şi-a îndemnat colegii din partid să fie uniţi şi să nu mai fie „oamenii lui Cioloş” sau „oamenii lui Barna”, deoarece nu este timp de pierdut pentru „a face România bine”.

Am tot auzit vorbindu-se despre tabere: oamenii lui Cioloş, oamenii lui Barna. Dragi colegi, dragi prieteni, suntem o echipă unită de profesionişti, de oameni responsabili şi dedicaţi, care au acelaşi scop – reformarea şi modernizarea României. Datorită acestui partid, sunt astăzi acasă şi alături de dumneavoastră contribui cu experienţa mea profesională la acest deziderat de a face România bine. Şi ştiu că nu avem timp de pierdut. Dragi colegi, uniţi, vom reuşi!„, a spus Dragu, sâmbătă, la Congresul USR PLUS.

Potrivit Ancăi Dragu, USR PLUS este „un exemplu de democraţie în România”.

Nu mai puţin de 38.511 membri au ales în mod direct preşedintele. Avem cele mai deschise şi oneste dezbateri. Am avut confruntare de idei, dezbateri constructive. Toate acestea demonstrează că USR PLUS este cel mai democratic partid din România. Avem în faţă o misiune foarte importantă, alegerile din 2024, când vrem să fim cel mai important partid de dreapta. Vrem să câştigăm toate alegerile: prezidenţiale, parlamentare, locale şi pentru Parlamentul European. (…) Suntem un partid al echilibrului şi al reconstrucţiei, iar pentru aceasta trebuie să fim consistenţi în lupta noastră. Vrem să creştem acest partid de la firul ierbii. Să avem cât mai multe filiale. USR PLUS – un partid cât o ţară„, a declarat Dragu.