Anca Simionescu este noul Country Manager al Lion’s Head Investments

Lion’s Head Investments a numit-o pe Anca Simionescu în funcția de Country Manager în România pentru a dezvolta și implementa strategia Grupului pe plan local.

„Sunt încântată să construiesc alături de echipă o fundație solidă pentru viitoarele noastre investiții de pe piața locală”, a declarat Anca Simionescu, Country Manager Lion’s Head Investments. „De asemenea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a deveni un partener pe termen lung pentru clienții noștri și sunt convinsă că vom utiliza eficient capacitățile noastre extensive în crearea de plus valoare pentru aceștia”, a adăugat Anca Simionescu.

Anca Simionescu este unul dintre cei mai apreciați profesioniști imobiliari din România, care a coordonat proiecte de birouri și rezidențiale de referință din București. Cu o experiență de 15 ani în investiții imobiliare comerciale și rezidențiale, gestionarea activelor și dezvoltarea afacerilor, Anca a identificat cu succes noi oportunități de afaceri, noi zone de expansiune și piețe pentru diferite linii de afaceri. În decursul carierei sale, Anca a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România și Forte Partners.

Anca are o diplomă în Robotică obținută la Universitatea Politehnică din București, precum și o diplomă de masterat în același domeniu de la Universitatea din Osaka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole