Anca Simionescu este noul Country Manager al Lion’s Head Investments

Lion’s Head Investments a numit-o pe Anca Simionescu în funcția de Country Manager în România pentru a dezvolta și implementa strategia Grupului pe plan local.

„Sunt încântată să construiesc alături de echipă o fundație solidă pentru viitoarele noastre investiții de pe piața locală”, a declarat Anca Simionescu, Country Manager Lion’s Head Investments. „De asemenea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a deveni un partener pe termen lung pentru clienții noștri și sunt convinsă că vom utiliza eficient capacitățile noastre extensive în crearea de plus valoare pentru aceștia”, a adăugat Anca Simionescu.

Anca Simionescu este unul dintre cei mai apreciați profesioniști imobiliari din România, care a coordonat proiecte de birouri și rezidențiale de referință din București. Cu o experiență de 15 ani în investiții imobiliare comerciale și rezidențiale, gestionarea activelor și dezvoltarea afacerilor, Anca a identificat cu succes noi oportunități de afaceri, noi zone de expansiune și piețe pentru diferite linii de afaceri. În decursul carierei sale, Anca a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România și Forte Partners.

Anca are o diplomă în Robotică obținută la Universitatea Politehnică din București, precum și o diplomă de masterat în același domeniu de la Universitatea din Osaka.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...