Anca Țurcașiu în costum de baie, în Republica Dominicană

Printre vedetele din România care și-au făcut bagajele în primele zile ale anului 2022 și au plecat în destinații exotice se numără și Anca Țurcașiu. Mare amatoare de călătorii, de data aceasta artista a ales Republica Dominicană.

Artista a făcut publice imagini inedite din vacanță, cunoscut fiind faptul că Anca Țurcașiu iubește călătoriile. De data aceasta ea s-a dus în Punta Cana, unde se bucură din plin de soare și își bronzează trupul de fotomodel pe care îl are la vârsta de 51 de ani.

în Punta Cana artista a înotat cu delfinii, s-a bronzat, s-a plimbat cu barca și a înotat în apa turcoaz. De asemenea, și-a luat cu ea o mulțime de costume de baie, întregi sau din două piese, ce îi pun în valoare silueta, fără celulită sau kilograme în plus. Mesajele laudative au curs pe Instagram, dar și pe Facebook, acolo unde artista a ales să împărtășească momente din vacanță.

La malul oceanului, aceasta a pozat în ipostaze care i-au pus în valoare latura senzuală. „Spectaculoasă”; „O doamnă elegantă”; „Ești superbă”, i-au scris fanii.

https://www.facebook.com/AncaTurcasiuContOficial/

https://www.instagram.com/p/CY1GwHzOUNq/?utm_source=ig_embed

1 COMENTARIU

  1. Saracii… chiar numai au pe unde sa-si petreaca vacantele. Telespectatori si admiratori sunt chiar consternati.
    Romania o mizerabila tara, indiferent din ce unghi privim, tot mizerabila este.
    Politicieni de ieri si de astazi au avut grija necesara sa aseze Romania acolo unde ii este locul .
    „Ultima din Europa”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...