Anchetă a Poliţiei Capitalei, după apariţia unor imagini în care o fetiţă este bătută de mama ei

Polițiștii Capitalei au deschis o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, după apariția unor imagini în spatiul public în care o fetiță este bătută de mama ei. În acest caz a fost sesizată Protecția Copilului.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic şi psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Persoanele implicate au fost identificate de poliţişti.

Cercetările în acest caz continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, în cauza a fost sesizata Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...