Andi Moisescu, vedeta Pro TV, s-a infectat cu COVID-19

Andi Moisescu, vedeta Pro TV, a anunțat că s-a infectat cu Sars-COV-2, după ce a ieșit pozitiv la ultimul test, realizat înaintea filmărilor pentru noul sezon de emisiuni #unusiunu.

Anunțul a fost făcut pe site-ul Pro TV, care a arătat și că Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare înaintea startului celei de-a șasea zi în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, printre care se află și Andi Moisescu.

El a declarat: „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la COVID-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece cu bine și peste această provocare!”

Olivia Steer nu crede în măsurile anti-covid

Ironia face ca Andi Moisescu să fie căsătorit cu Olivia Steer, una dintre cele mai cunoscute anti-vacciniste din România. Ea a creat numeroase discuții în spațiul public după ce a promovat diferite teorii ale conspirației, după cum notează G4 Media.

Recent, Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu a scris într-un post pe Facebook că ar fi bine ca oamenii să își dea jos măștile, să iasă în aer liber, să facă sport, să se îmbrățișeze și să râdă cu gura până la urechi, astfel încât să își ia imunitatea și viețile înapoi.

Fis o săptămână mai târziu (postarea pe Facebook a fost făcută pe 24 octombrie), Andi Moisescu anunță că s-a infectat cu COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...