Andreea Marin și-a prezentat oficial iubitul (GALERIE FOTO)

Prezentatoarea Andreea Marin și-a prezentat, oficial, iubitul ținut aproape la secret, alături de care spune că trăiește o frumoasă poveste de dragoste zi de zi, noapte de noapte, de mai bine de cinci ani.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a trecut prin trei căsnicii eșuate. Cea mai cunoscută este cea cu artistul Ștefan Bănică Junior, tatăl fetei ei, Violeta. De cinci ani, Andreea și-a refăcut viața alături de un bărbat cu zece ani mai tânăr decât ea, Adrian Ionuț Brâncoveanu.

Deși până acum cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, iată că acum au făcut un pas important, iar Andreea Marin a postat mai multe imagini de la brațul iubitului ei, ceea ce nu prea obișnuiește să facă.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook, unde a postat fotografii cu ea și cu iubitul, îmbrăcați foarte elegant.

Cine este Adrian Ionuț Brânvoceanu, iubitul Andreei Marin

Iubitul Andreei Marin are 37 de ani. Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și ocasă cu vie și livadă. Adrian Brânvoceanu este diplomat de meserie. A fost consul, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, ca referent principal. A mai deținut și funcția de viceconsul la Damasc, Siria. A fost lansat și în afaceri, deținând o firmă, pe care a închis-o între timp.

Când se mărită Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

„În momentul în care va fi cazul voi spune. Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta! (…) Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”, declara, anul trecut,  Andreea Marin.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole