Andreea Prisăcariu, primul titlu la dublu la turneul de tenis ITF La Bisbal D’Emporda din Spania

Andreea Prisăcariu (21 de ani / 496 WTA, foto stânga) a câștigat alături de rusoaica Valentina Ivakhnenko titlul la dublu la competiția ITF La Bisbal D’Emporda din Spania, turneu cu premii totale de 60.000 de dolari.

Românca și partenera sa au surclasat în finală cuplul Mona Barthel (Germania)/ Mandy Minella (Luxemburg), scor 6-3, 6-1.

Pentru câștigarea probei de dublu a turneului din Spania, sportiva de la CS Dinamo și partenera sa au încasat un premiu de 1.672 de dolari.

Primul titlu de 60K. Mulțumesc, Alex Cojocaru pentru că ai fost alături de mine. Mulțumesc, Marius Papu. Mulțumesc partenerei mele, Valentina Ivachenko. Multumesc, Doamne! Sunt binecuvântată„, a scris Andreea Prisacariu pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...