Andrei Cordea a prefațat meciul FCSB – Anderlecht: „Este o luptă pentru locul doi în Europa” (Video)

Jucătorul echipei FCSB, Andrei Cordea, a prefațat partida de joi, cu Anderlecht, din etapa a doua a grupelor Conference League.

Întâlnim un adversar foarte bun. I-am analizat, am avut o şedinţă video şi ştim punctele lor forte şi punctele lor mai puţin bune. Trebuie să fim concentraţi, să facem o partidă bună şi să atacăm acolo unde ne-am propus. Bineînţeles că este o luptă pentru locul doi în Europa, am făcut o figură frumoasă până acum, am făcut 70 de minute foarte bune în Anglia, şi mâine ne dorim neapărat victoria. Jucăm acasă împotriva unei echipe bune, în faţa suporterilor noştri, sperăm să fie în număr cât mai mare şi să îi facem fericiţi, să le aducem victoria„, a declarat Cordea, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Suntem bine cu moralul. Am încercat să ne revenim, trebuie să fim neapărat concentraţi şi să dăm 100%. Pentru că atunci când am jucat în Europa, am jucat foarte bine. În campionat nu am dus-o foarte bine, dar sunt convins că ne vom reveni. Nu cred că este vorba de atitudine la noi, în Europa echipele joacă mai mult fotbal, în campionatul intern se apără mai mult. Noi suntem o echipă care atacăm 90 de minute, de când am venit aici nu îmi amintesc o echipă să ne fi dominat, dar, din păcate, în campionat nu reuşim să îi deschidem. Acum trebuie să fim concentraţi pentru meciul de mâine, sper să câştigăm şi atunci moralul nostru vor fi mai bun. Noi dominăm şi în campionat, nu există o echipă în Superligă care să ne domine, avem timp să ne revenim. Suntem la cea mai bună echipă din România, cu una sau două victorii ne vom reveni, vom fi din nou acolo sus„, a completat jucătorul FCSB.


FCSB va întâlni, joi, pe Arena Naţională din București de la ora 22:00, formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles, într-o partidă din cadrul etapei a doua a grupei B a Conference League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...