Octavian Popescu, apărat după criticile lui Gigi Becali: „Trebuie să aibă liniște, să fie lăsat în lumea lui”

Andrei Cristea, fostul jucător de la FCSB din perioada 2004-2006, i-a luat apărarea lui Octavian Popescu (19 ani) după declarațiile făcute de Gigi Becali.

Cristea este de părere că tânărul mijlocaș este afectat de criticile lui Gigi Becali iar sumele vehiculate în schimbul său îi fac rău.

Lumea trebuie să înțeleagă că este un copil de 19 ani și nu va avea mereu constanță. Va avea momente fantastice, dar și momente în care va lipsi din joc. Vine cu timpul, cu experiența, cu meciuri jucate. Toate astea îl vor maturiza.

Și asta cu banii este o discuție. Probabil m-a afectat și pe mine, chiar dacă, în subconștient, nu îți dai seama. Un jucător trebuie să aibă liniște, să fie lăsat în lumea lui.

Nu prea mă simțeam confortabil, simțeam că nici cei din jurul meu nu erau fericiți cu declarațiile respective. Mai mult rău mi-au făcut, decât bine. Nu m-au ajutat foarte mult, dar au trecut”, a declarat Andrei Cristea la AS.ro.

FCSB a debutat cu un semieșec în noul campionat. Vicecampioana a remizat duminică seara, scor 1-1, cu Universitatea Cluj, pe Arena Naţională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...