FOTBAL Andrei Şevcenko este noul antrenor de la Genoa

Fostul atacant vedetă al echipei AC Milan, ucraineanul Andrei Şevcenko, a fost numit oficial, duminică, antrenorul echipei italiene italiene Genoa, cu un contract până în iunie 2024.

„Să începem împreună această nouă aventură pentru a readuce Genova la nivelul său de istorie”, a scris Andrei Şevcenko, pe pagina sa de Facebook.

Şevcenko, fostul selecționer al Ucrainei, îl înlocuieşte pe Daniele Ballardini, demis după după rezultatul de egalitate de vineri seara, 2-2 cu Empoli, în Serie A. ”Bine ai venit, domnule Şevcenko!”, a postat Genoa pe pagina sa de internet.

Andrei Şevcenko (45 ani), care nu mai avea niciun angajament după ce a părăsit banca tehnică a Ucrainei după EURO 2020, unde a ajuns până în sferturi de finală când a pierdut contra Angliei, va fi la prima sa experienţă ca antrenor de club.

Şevcenko a câştigat Balonul de Aur în 2004, iar în Italia a lăsat o bună impresie când a evoluat pentru AC Milan, în 2000 şi 2004 fiind cel mai bun marcator din Serie A. Genoa este în prezent pe locul 18 în Serie A, după 12 etape, cu 9 puncte.

Clubul Genoa s-a despărţit de antrenorul Davide Ballardini, după rezultatul de egalitate de vineri seara, 2-2 cu Empoli, în Serie A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole