Angajament: Giganții farma din SUA sunt de acord să nu producă vaccinuri anti – Covid 19 cu ”aprobări premature”

AstraZeneca, BioNTech, Moderna, Pfizer, Novavax, Sanofi, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson şi Merck, cele mai importante companii farma din SUA, au agreat să menţină standardele etice pe segmentul producției de vaccinuri anti – Covid 19, sugerând că nu vor căuta să obţină aprobări premature din partea guvernului american în acest sens.

„Noi, companiile biofarmaceutice semnatare ale prezentului document, dorim să exprimăm foarte clar angajamentul nostru continuu privind dezvoltarea şi testarea unor potenţiale vaccinuri anti – Covid19, în conformitate cu cele mai înalte standarde etice şi principii ştiinţifice solide”, se menționează în angajament.  Companiile semnatare sunt:

Firmele biofarmaceutice nu vor accepta autorizarea de urgenţă

Angajamentul survine după ce comisarul Administraţiei americane pentru Alimentaţie şi Medicamente (FDA), Stephen Hahn, a declarat că agenţia ar putea avea în vedere utilizarea autorizării sau a aprobării de urgenţă pentru producerea de vaccin anti-COVID-19 înainte de încheierea fazei a treia a testelor clinice, faza cea mai importantă, potrivit CNN Internațional, menționat de Radio România Actualități.

Firmele biofarmaceutice au insistat în angajamentul lor că nu vor accepta aprobarea sau autorizarea de urgenţă decât după ce se demonstrează siguranţa şi eficacitatea vaccinurilor în urma studiilor realizate în faza 3 a testelor clinice, etapă proiectată pentru a aduce vaccinurile la nivelul reglementat de autorităţi de resort precum FDA.

Companiile Pfizer şi Moderna au vaccinuri care se află în faza a treia a testelor clinice în SUA, iar Johnson & Johnson se pregăteşte pentru faza întâi a testelor clinice la vaccinul anti – Covid 19.

1 COMENTARIU

  1. Corectitudinea informației este de aplaudat. Dar gândește romanește dacă este posibil bineînțeles daca nu răsfoiește disciplinat revistele de specialitate .
    Ca un nou tip de vaccin iți poate deschide mintea, sănătatea si viitorul, ce spui ?
    În loc să injecteze vaccinul dintr-o dată ca o simplă injecție lichidă, echipa de sănătate l-a combinat cu un hidrogel pentru a crea o soluție vâscoasă, în timp ce era încă injectabilă printr-o seringă.
    Gândește liber ca un profesionist ca într-un domeniu de laborator
    Când ca acest model de vaccin a fost injectat sub pielea șoarecilor, gelul a format o mică umflătură, ceea ce a creat un loc mic, localizat de iritație. Dar aceasta a fost o caracteristică, nu o eroare. Inflamația de la locul injectării a atras celulele imune, care au interacționat apoi cu antigenele și adjuvantul care se eliberează lent. La sfârșitul celor șapte zile, echipa de cercetătorii au comparat răspunsul imun al șoarecilor din studiul care au primit vaccinul hidrogel . Cunoaștem cu toții ca : Vaccinurile nu funcționează întotdeauna la fel de bine în toată lumea și multe boli infecțioase nu au un vaccin. ( Răsfoind revistele și ziarele de specialitate poți afla adevarul și poți avea pretenții cu adevarat la ziua de poimâine.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole