Angajări la Termoenergetica. Se cere experiență minimă

Se fac angajări la Termoenergetica. Compania Municipală Termoenergetica București îi anunță pe cei interesați că angajează. CMTEB organizează concurs de angajare pentru posturi vacante. Se cere experiență minimă. 

Reprezentanții Termoenergetica București S.A., cu sediul în București, strada Cavafii Vechi, nr. 15, Sector 3, anunță că organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi.

”Avem nevoie de oameni care știu sau care vor să învețe meserie. În ultimul an am organizat și am reluat numeroase concursuri, pentru a acoperi deficitul accentuat de personal cu care se confruntă, de mai mult timp, compania. Știm că piața muncii din Romania trece prin cea mai complexă perioadă din ultimii douăzeci de ani, iar deficitul de forță de muncă se accentuează, însă pentru rezolvarea problemelor acestui sistem este nevoie de personal specializat.

Compania Municipală Termoenergetica București susține formarea profesională a muncitorilor necalificați, asigurând pregătirea, calificarea și mentoratul celor care își doresc un loc de muncă”, declara în cursul acestui an Directorul General CMTEB, Claudiu Crețu.

Angajări la Termoenergetica, în contextul unui accentuat deficit de personal

În următoarea perioadă, CMTEB are în vedere organizarea și susținerea mai multor concursuri pentru ocuparea unui număr variat de posturi vacante, în contextul unui accentuat deficit de personal, cu care se confruntă, în ultimii ani.

Pe site-ul instituției, www.cmteb.ro, la secțiunea „Cariere” pot fi accesate următoarele documente: cerere de înscriere la concurs, Regulament privind organizarea și desfășurarea concursurilor și examenelor și declarație antecedente penale.

Pentru mai multe informații legate de condițiile ce trebuie îndeplinite și modul de depunere a dosarelor, persoanele interesate sunt rugate să acceseze următorul link: https://www.cmteb.ro/anunturi-angajare.php.

Termoenergetica: Lista posturilor scoase la concurs

Iată lista posturilor scoase la concurs de Termoenergetica, cu data limită de înscriere luni, 28 noiembrie 2022.

Analist servicii client – SERVICIUL FACTURARE – 1 post

Asistent analist – SERVICIUL RELATII SOCIALE SI FORMARE PROFESIONALA – 1 post

Economist – SERVICIUL FACTURARE – 1 post

Functionar economic – SERVICIUL FACTURARE – 2 posturi

Tehnician – BIROUL DEPISTARE AVARII – 3 posturi

Tehnician resurse umane – SERVICIUL RELATII SOCIALE SI FORMARE PROFESIONALA – 1 post

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...