Incredibil! Angajat al Penitenciarului Rahova, reținut când primea 12.000 de euro ca să ducă droguri la închisoare

Un angajat al Penitenciarului Rahova a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat că în ultima lună ar fi primit mită de până la 10.000 de euro pentru a le aduce deținuților droguri și telefoane mobile. Angajatul a fost prins în flagrant.

Procurorii DNA au pus în mișcare acțiunea penală și l-au reținut pentru 24 de ore pe Adrian Antonio Bulearcă, angajat la Penitenciarul Spital București Rahova, pentru luare de mită.

Conform anchetatorilor, în perioada decembrie 2020 – 18 ianuarie 2021, Adrian Antonio Bulearcă ar fi acceptat să primească 10.000 euro și 1.200 lei pentru a introduce 50 de grame de droguri și trei telefoane mobile în Penitenciarul Rahova, pentru a le da unui deținut. 

Inculpatul a fost prins în flagrant delict în timp ce primea, în parcarea unui supermarket din București, suma de 12.000 euro, trei telefoane mobile și un plic conținând o substanță albă. 

Angajatul va fi prezentat marți Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cel mai valoros scriitor român a fost respins de Academie. În...

Propunerea ca Mircea Cărtărescu, unul dintre cei mai valoroși autori români contemporani, să fie acceptat în Academia Română a primit doar două voturi, fiind...

Casa natală a lui Arsenie Boca se vinde pentru 3 milioane...

Vatra părintească a casei lui Arsenie Boca, alături de curte și peste 8 hectare de teren sunt scoase la vânzare pentru suma de 3...