Angajatele unei primării din Bacău își fac manichiura în timpul programului

Sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, județul Bacău, a fost transformată într-un salon de make-up. Un consilier local a filmat de la primele ore ale dimineții o manichiuristă care a venit cu toata recuzită în salonul improvizat, pentru a le face unghiile angajatelor Primăriei din localitate. 

Șocat de cele întâmplate, bărbatul a scos telefonul mobil și a filmat scena în care ustensilele manichiuristei erau întinse pe masa din sala de ședințe: pile de unghii, lămpi, oje și alte instrumente necesare realizării unei manichiuri complete angajatelor primăriei, conform b1tv.ro.

În social media, internauții au rămas uimiți să descopere filmarea postată de unul dintre consilierii din cadrul primăriei din Balcani.

Oamenii au reacționat și au aruncat întreaga vină asupra angajatelor primăriei, ci nu a femeii care a fost chemată de către ele să le facă manichiura.

În clipul video postat de consilier, se poate auzi cum manichiurista, luată la întrebări de către acesta, recunoaște că se afla în primărie pentru a le face manichiura angajatelor. Iată cum a decurs întreaga discuție dintre manichiuristă și consilierul primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...