Angajații „Apelor Române” nu mai au voie să vorbească cu presa

Scandalul angajărilor cu dedicație politică de la Administrația Națională Apele Române (ANAR) a făcut ca noul director general Laszlo Barabaș să impună o decizie controversată.

Astfel, în cursul zilei de azi, angajații de la „Apele Române” au primit o directivă prin care le-a fost interzis să comunice cu presa (vezi documentul în facsimil). 

„Prin prezenta adresă, vă rugăm să respectați prevederile în vigoare referitoare la comunicarea cu mass-media. Începând cu data prezentei, orice comunicare cu mass-media (așa cum reiese din fișa de proces FP-14), răspunsuri la solicitările formulate în baza legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, precum și tematicile abordate în postările pe pagina dumneavoastră de socializare se va face cu aprobarea conducerii ANAR. Aceste informări vor fi transmise în format electronic pe adresa de email birou.presa@rowater.ro și telefonic către reprezentanții Compartimentului de Comunicare și Relații cu presa al ANAR”, se arată în directiva directorul general Laszlo Barabaș.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole